Мехатронні системи і комп'ютерні технології : [248] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Підсекція 01. Електропобутова техніка
Підсекція 02. Електротехніка та електроніка
Підсекція 03. Інформаційні технології проектування
Пісдекція 04. Автоматизація та комп'ютерні системи
Підсекція 05. Метрологія та інформаційно-вимірювальні технології
Підсекція 06. Якість, стандартизація та сертифікація
Підсекція 07. Прикладна механіка та машини
Підсекція 08. Фізика
Підсекція 09. Вища математика

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 201 до 220 з 248
Дата випускуНазваАвтор(и)
2018Алгоритмічні та програмні компоненти системи розрахунку довжини основних та утокових ниток в залежності від переплетення тканиниДемківський, Є. О.; Міщенко, В. Л.
2018Алгоритмічні і програмні компоненти системи визначення тепловіддачі між тканиною і контактною поверхнеюКалашник, В. Ю.; Сарнавський, І. С.
2018Алгоритмічні і програмні компоненти системи проектування двох фланцевих циліндрових котушок для нитокМельник, Г. В.; Власенко, Д. В.
2018Алгоритмічні і програмні компоненти системи розрахунку зусиль в конічних накопичувачах нитокМельник, Г. В.; Іваненко, І. О.
2018Алгоритмічні і програмні компоненти системи проектування траєкторії укладальника за умови рівноваги витка намотування ниткиМельник, Г. В.; Довгалюк, М. В.
2018Алгоритмічні і програмні компоненти системи контролю кінематичних параметрів компенсатора натягу при поперечному прокладенні ниткиМельник, Г. В.; Смірнов, Б. О.
2018Алгоритмічні і програмні компоненти системи проектування пристроїв динамічної оцінки технологічних параметрів одновимірних і двомірних об'єктів в ткацтвіМельник, Г. В.; Щевкун, Є. В.
2018Алгоритмічні та програмні компоненти системи проектування транспортуючих елементів обертальної дії для ниток та полотенДемківський, Є. О.; Горбань, О. Г.
2018Автоматизована система для графічного моделювання і аналізу ефективності інженерних мережЯхно, В. М.; Мусієнко, В. Д.
2018Розумне освітленняГубар, В. Г.; Хапченко, О. В.
2018Розумний годинникГубар, В. Г.; Скопець, О. М.
2018Система моніторингу теплових характеристик приміщенняШведчикова, І. О.; Шмідт, Д. В.
2018Налагоджувальний стенд на базі ядра ARM Cortex-MКучернюк, П. В.; Тяпко, М. П.
2018Акустичний пеленгатор безпілотних літальних апаратівКозерук, С. О.; Примак, Д. В.
2018Алгоритмічне забезпечення автоматизованого проектування системи подачі ниток на технологічних машинах текстильної промисловостіЩербань, В. Ю.; Мурза, Н. І.
2018Вібродіагностика підшипників коченняБерегун, В. С.; Передерій, В. С.
2018Математичне моделювання процесу взаємодії ниток з напрямними великої кривини у випадку наявності радіального охопленняЩербань, В. Ю.; Кириченко, А. М.
2018Алгоритмічні та програмні компоненти системи проектування механізму зупинки накопичувачів нитки циліндричної формиЩербань, В. Ю.; Смаль, Б. В.
2018Алгоритмічні та програмні компоненти системи створення заданої структури намотування циліндрового пакуванняЩербань, В. Ю.; Євтушевський, В. В.
2018Алгоритмічні та програмні компоненти системи проектування перехідних режимів пневматичних рапірних агрегатів в ткацтвіЩербань, В. Ю.; Панібратець, С. А.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 201 до 220 з 248