Мехатронні системи і комп'ютерні технології : [248] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Підсекція 01. Електропобутова техніка
Підсекція 02. Електротехніка та електроніка
Підсекція 03. Інформаційні технології проектування
Пісдекція 04. Автоматизація та комп'ютерні системи
Підсекція 05. Метрологія та інформаційно-вимірювальні технології
Підсекція 06. Якість, стандартизація та сертифікація
Підсекція 07. Прикладна механіка та машини
Підсекція 08. Фізика
Підсекція 09. Вища математика

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 181 до 200 з 248
Дата випускуНазваАвтор(и)
2018Автоматизована система для графічного моделювання та аналізу ефективності компютерних мереж підприємстваЯхно, В. М.; Кисіль, К. В.
2018Інформаційно-пошукова систсема по підтримці господарської діяльності заступника ректору університету по господарській частиніЯхно, В. М.; Кореняк, К. В.
2018Дидактичне програмне забезпечення для дослідження ефективності алгоритиів спускуЯхно, В. М.; Смірнов, О. В.
2018Інформаційно-довідкова система для операційного обліку матеріальних ресурсів підприємстваЯхно, В. М.; Корогод, Г. О.; Скрипка, А. В.
2018Розробка експертної системи для дослідження і аналізу ефективності використання програмних засобів підприємстваЯхно, В. М.; Ревуцький, М. В.
2018Експертна система для формування пропозицій підприємств роздрібної торгівліОпанасенко, В. М.; Яхно, В. М.; Лисенко, О. С.
2018Експериментальне дослідження алгоритмів спускуЯхно, В. М.; Карпенко, А. В.
2018Дослідження та розробка математичного і програмного забезпечення формування шаблонів для комп’ютеризованих швейних машинКолиско, О. З.; Терещенко, П. А.
2018Аналіз та розробка системи моніторинга WEB-середовищаАстістова, Т. І.; Маніленко, Ю. А.
2018Дослідження та розробка програмного забезпечення для системи миттєвого обміну повідомленнями на основі протоколу WebSocketАстістова, Т. І.; Денисова, Н. І.
2018Дослідження та аналіз текстури тканини з використанням сучасного об’єктно-орієнтованого програмування в задачах моделюванняАстістова, Т. І.; Михальонок, О. С.
2018Дослідження та розробка програмного забезпечення комплексного оцінювання предметів речового майна військовослужбовцівАстістова, Т. І.; Булига, С. В.
2018Розробка програмного забезпечення для створення компьютерних ігор з використанням штучного інтелектуДемківська, Т. І.; Філоненко, А. К.
2018Аналіз та розробка програмного забезпечення для дослідження антропометричних обмірів військовослужбовцівАстістова, Т. І.; Грикун, Д. В.
2018Алгоритмічні та програмні компоненти системи визначення взаємозалежності різних видів усадки виробів текстильної промисловостіДемківський, Є. О.; Новосельський, О. С.
2018Алгоритмічні і програмні компоненти системи динамічного розрахунку сил що діють на нитку в пневматичній прядильній камеріКалашник, В. Ю.; Саломахін, Д. О.
2018Алгоритмічні і програмні компоненти системи проектування подачі ниток по заданому закону споживання на пневматичних агрегатахКалашник, В. Ю.; Вечеровській, І. В.
2018Алгоритмічні і програмні компоненти системи визначення жорсткості при стисненні текстилю і трикотажуКалашник, В. Ю.; Дворська, М. Л.
2018Алгоритмічні та програмні компоненти системи проектування конусних пристроїв для натягу ниткиДемківський, Є. О.; Смєянов, Р. В.
2018Алгоритмічні і програмні компоненти системи контролю умовного коефіцієнта провідності температури при одночасній контактній тепловій діїКалашник, В. Ю.; Нечипорук, І. В.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 181 до 200 з 248