Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/10952
Назва: Інноваційна діяльність як чинник підвищення конкурентоспроможності підприємств АПК України
Автори: Діденко, Є. О.
Павленко, А. В.
Ключові слова: інноваційна діяльність
безпека
конкурентоспроможність
Дата публікації: 2018
Видавництво: Київський національний університет технологій та дизайну
Бібліографічний опис: Павленко А. В. Інноваційна діяльність як чинник підвищення конкурентоспроможності підприємств АПК України / А. В. Павленко ; наук. кер. Є. О. Діденко // Наукові розробки молоді на сучасному етапі : тези доповідей XVII Всеукраїнської наукової конференції молодих вчених та студентів (26-27 квітня 2018 р., Київ). - К. : КНУТД, 2018. - Т. 3 : Економіка інноваційної діяльності підприємств. - С. 105-106.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/10952
Faculty: Факультет економіки та бізнесу
Department: Кафедра менеджменту та публічного адміністрування
Кафедра маркетингу та комунікаційного дизайну
Розташовується у зібраннях:Кафедра маркетингу та комунікаційного дизайну (МКД)
Кафедра управління та смарт-інновацій (УСІ)
Економіка інноваційної діяльності підприємств

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
NRMSE2018_V3_P105-106.pdf585,47 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.