Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/11029
Название: Тайм-менеджмент як складова ефективної роботи ресторатора
Авторы: Янковець, Т. М.
Ковальова, К. Л.
Ключевые слова: тайм-менеджмент
ресторатор
робочий час
керівник
поглиначі часу
Дата публикации: 2018
Издательство: Київський національний університет технологій та дизайну
Библиографическое описание: Ковальова К. Л. Тайм-менеджмент як складова ефективної роботи ресторатора / К. Л. Ковальова ; наук. кер. Т. М. Янковець // Наукові розробки молоді на сучасному етапі : тези доповідей XVII Всеукраїнської наукової конференції молодих вчених та студентів (26-27 квітня 2018 р., Київ). - К. : КНУТД, 2018. - Т. 3 : Економіка інноваційної діяльності підприємств. - С. 214-215.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/11029
Располагается в коллекциях:Економіка інноваційної діяльності підприємств

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
NRMSE2018_V3_P214-215.pdf575,17 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.