Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/11029
Название: | Тайм-менеджмент як складова ефективної роботи ресторатора |
Авторы: | Янковець, Т. М. Ковальова, К. Л. |
Ключевые слова: | тайм-менеджмент ресторатор робочий час керівник поглиначі часу |
Дата публикации: | 2018 |
Издательство: | Київський національний університет технологій та дизайну |
Библиографическое описание: | Ковальова К. Л. Тайм-менеджмент як складова ефективної роботи ресторатора / К. Л. Ковальова ; наук. кер. Т. М. Янковець // Наукові розробки молоді на сучасному етапі : тези доповідей XVII Всеукраїнської наукової конференції молодих вчених та студентів (26-27 квітня 2018 р., Київ). - К. : КНУТД, 2018. - Т. 3 : Економіка інноваційної діяльності підприємств. - С. 214-215. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/11029 |
Располагается в коллекциях: | Економіка інноваційної діяльності підприємств |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
NRMSE2018_V3_P214-215.pdf | 575,17 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.