Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/11460
Назва: Сучасні вимоги до системи метрологічного забезпечення закладів громадського харчування
Автори: Зубрецька, Н. А.
Мілевський, А. А.
Ключові слова: система метрологічного забезпечення
процеси громадського харчування
принципи НАССР
критичні точки
Дата публікації: 2018
Видавництво: Київський національний університет технологій та дизайну
Бібліографічний опис: Мілевський А. А. Сучасні вимоги до системи метрологічного забезпечення закладів громадського харчування / А. А. Мілевський; наук. кер. Н. А. Зубрецька // Наукові розробки молоді на сучасному етапі : тези доповідей XVII Всеукраїнської наукової конференції молодих вчених та студентів (26-27 квітня 2018 р., Київ). - Київ : КНУТД, 2018. - Т. 2 : Мехатронні системи і комп'ютерні технології. Ресурсозбереження та охорона навколишнього середовища. - С. 343-344.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/11460
Розташовується у зібраннях:Мехатронні системи і комп'ютерні технології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
NRMSE2018_V2_P343-344.pdf805,69 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.