Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/11977
Название: | Формування споживчих властивостей шкіри для рукавичок |
Авторы: | Клімкіна, С. О. Ліясова, Ю. В. Охмат, О. А. |
Дата публикации: | 2018 |
Издательство: | Київський національний університет технологій та дизайну |
Библиографическое описание: | Клімкіна С. О. Формування споживчих властивостей шкіри для рукавичок / С. О. Клімкіна, Ю. В. Ліясова, О. А. Охмат // Інноваційні матеріали та технології шкіряно-хутрового виробництва : збірник тез IV Міжнародного науково-практичного семінару (5 грудня 2018 р., м. Київ) / упор.: О. Р. Мокроусова, О. А. Андреєва, О. А. Охмат, Л. А. Майстренко. – Київ : КНУТД, 2018. – С. 39-40. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/11977 |
Располагается в коллекциях: | Кафедра біотехнології, шкіри та хутра (БШХ) Інноваційні матеріали та технології шкіряно-хутрового виробництва |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
IMTSHV2018_P039-040.pdf | 283,5 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.