Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/12304
Название: Розвиток форменого одягу поліції
Авторы: Ващук, Н. Ф.
Ключевые слова: однострій поліцейських
формений одяг
нормативно-правові акти
нормативно-правове забезпечення
Дата публикации: 2018
Издательство: Київський національний університет технологій та дизайну
Библиографическое описание: Ващук Н. Ф. Розвиток форменого одягу поліції / Н. Ф. Ващук // Збірник матеріалів II Міжнародної наукової конференції текстильних та фешн технологій KyivTex&Fashion / за заг. ред. Л. І. Зубкової : (1-2 листопада 2018 р., м. Київ). - Київ : КНУТД, 2018. - С. 94-98.
Краткий осмотр (реферат): Метою зазначеної роботи є висвітлення процесу удосконалення та розроблення форми одягу міліції та однострою Національної поліції України, а також систематизація нормативно-правових актів щодо форменого одягу за період незалежності України, що втілено у монографії "Однострій поліцейських: історія розвитку та нормативно-правове забезпечення". Проаналізовано розвиток одностроїв поліцейських, досліджено процеси впровадження зразків форменого одягу та знаків розрізнення, процес розроблення одностроїв та їх удосконалення відповідно до вимог сучасності. Систематизовано нормативно-правові акти в хронологічному порядку, починаючи від 1992 року та закінчуючи сьогоденням, відповідно до яких здійснювалося забезпечення форменим одягом працівників української міліції та Національної поліції України. Видання сприяє популяризації історії вітчизняного форменого одягу. Буде цікаво дослідникам розвитку українських одностроїв, можна простежити динаміку змін в одностроях поліцейських в історичних рамках монографії. Ознайомлення з матеріалами монографії слухачів вищих навчальних закладів за напрямом легкої промисловості допоможе актуалізувати важливість вивчення дисциплін з технології, конструювання, моделювання одягу та взуття, а також розширить уяву студентів щодо практичного застосування набутих знань і навичок. Видання монографії "Однострій поліцейських: історія розвитку та нормативно-правове забезпечення" сприятиме підготовці фахівців, які будуть розробляти новітні однострої Національної поліції України та інших центральних органів виконавчої влади та військових формувань.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/12304
ISBN: 978-617-7506-25-5
Располагается в коллекциях:KyivTex&Fashion

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
KyivTextFashin2018_P094-098.pdf495,98 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.