Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/12324
Назва: Комфортність колодки з урахуванням суб’єктивних відчуттів споживача
Автори: Гаркавенко, С. С.
Чертенко, Л. П.
Лещишин, М. М.
Ключові слова: взуття
стопа
внутрішня форма взуття
комфортність
Crispin LastMaker
САПР (системи автоматизованого проектування)
Дата публікації: 2018
Видавництво: Київський національний університет технологій та дизайну
Бібліографічний опис: Гаркавенко С. С. Комфортність колодки з урахуванням суб’єктивних відчуттів споживача / С. С. Гаркавенко, Л. П. Чертенко, М. М. Лещишин // Збірник матеріалів II Міжнародної наукової конференції текстильних та фешн технологій KyivTex&Fashion / за заг. ред. Л. І. Зубкової : (1-2 листопада 2018 р., м. Київ). - Київ : КНУТД, 2018. - С. 161-164.
Короткий огляд (реферат): Вдосконалено способи створення раціональної внутрішньої форми взуття при виготовленні взуття за індивідуальним замовленням. Розроблено структурну модель проектування раціональної базової колодки за індивідуальним замовленням на основі суб’єктивного відчуття комфортності з урахуванням антропометричних параметрів стопи та на основі 3D сканера в середовищі спеціалізованих САПР взуття. Запропонована в роботі структурна модель процесу проектування взуттєвої колодки в умовах виробництва взуття за індивідуальним замовленням дозволяє розробляти комфортні колодки раціональної форми на основі суб’єктивних відчуттів споживача та антропометричними параметрами.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/12324
ISBN: 978-617-7506-25-5
Розташовується у зібраннях:KyivTex&Fashion
Кафедра технології моди (ТМ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
KyivTextFashin2018_P161-164.pdf411,55 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.