Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/12330
Название: Розробка технології автоматизованого проектування жіночих рукавичок з елементами трансформації
Авторы: Кохтярук, М. М.
Чупринка, В. І.
Ключевые слова: розробка
жіночі рукавички
елементи трансформації
креслення деталей
розмір
кисті рук
автоматизоване проектування
Дата публикации: 2018
Издательство: Київський національний університет технологій та дизайну
Библиографическое описание: Кохтярук М. М. Розробка технології автоматизованого проектування жіночих рукавичок з елементами трансформації / М. М. Кохтярук, В. І. Чупринка // Збірник матеріалів II Міжнародної наукової конференції текстильних та фешн технологій KyivTex&Fashion / за заг. ред. Л. І. Зубкової : (1-2 листопада 2018 р., м. Київ). - Київ : КНУТД, 2018. - С. 180-183.
Краткий осмотр (реферат): Метою даної роботи є розробка технології автоматизованого проектування жіночих рукавичок з елементами трансформації. Для підняття попиту на галантерейні вироби національного виробника необхідно розширити асортимент та якість цих виробів. Тому на разі, актуальним є розробка ефективного і робочого асортименту та методів його автоматизованого проектування. Для того, щоб проектувати такі жіночі рукавички, затрачається багато часу. Для того, щоб вирішити це завдання автоматизованого проектування активно розробляють та впроваджують САПР у шкіргалантерейних виробництвах. У даній роботі було проведено теоретичні дослідження, які були реалізовані в програмний продукт для автоматизованого проектування жіночих рукавичок. Це дозволило розробити технологію автоматизованого проектування жіночих рукавичок, що полегшує роботу конструктора при проектування нових моделей жіночих рукавичок та робить її більш творчою та ефективною. Впровадження технології автоматизованого проектування рукавичок на виробництві дозволить: скоротити час проектування нових моделей рукавичок; більш гнучко перелаштовувати виробництво на запуск нових моделей рукавичок; скоротити кількість модельєрів, які зайняті розробкою моделей; швидко враховувати напрями моди та запити населення на нові моделі рукавичок.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/12330
ISBN: 978-617-7506-25-5
Располагается в коллекциях:KyivTex&Fashion
Кафедра моди та стилю (МС)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
KyivTextFashin2018_P180-183.pdf567,62 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.