Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/12551Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Хімічева, Г. І. | - |
| dc.contributor.author | Дешко, В. В. | - |
| dc.date.accessioned | 2019-05-31T09:58:30Z | - |
| dc.date.available | 2019-05-31T09:58:30Z | - |
| dc.date.issued | 2018 | - |
| dc.identifier.citation | Хімічева Г. І. Аналіз законодавчої бази щодо екологічного маркування харчової продукції / Г. І. Хімічева, В. В. Дешко // Вісник інженерної академії України. – 2018. – № 2. – С. 244-248. | uk |
| dc.identifier.issn | 2519-8793 | uk |
| dc.identifier.uri | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/12551 | - |
| dc.description.abstract | В роботі проаналізовані принципи та підходи застосування екологічного маркування харчової продукції згідно вимог національних стандартів і директив ЄС. Доведено, що екологічне маркування сприяє підвищенню конкурентоспроможності продукції і дозволяє потенційному споживачу обрати для себе більш якісну та безпечну продукцію. | uk |
| dc.language.iso | uk | uk |
| dc.subject | національні стандарти ДСТУ ISO 14020 | uk |
| dc.subject | харчова продукція | uk |
| dc.subject | екологічне маркування | uk |
| dc.title | Аналіз законодавчої бази щодо екологічного маркування харчової продукції | uk |
| dc.type | Article | uk |
| local.subject.section | Метрологія і стандартизація, контроль складу речовин | uk |
| local.source | Вісник інженерної академії України | uk |
| local.source | Bulletin of engineering academy of Ukraine | uk |
| local.identifier.source | Видання України | uk |
| local.subject.method | 0 | uk |
| Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації (статті) | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 20190530_302.pdf | 880,5 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | |
| 20190530_302_Titul.pdf | 453,11 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | |
| 20190530_302_Zmist.pdf | 300,85 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.