Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/12551
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorХімічева, Г. І.-
dc.contributor.authorДешко, В. В.-
dc.date.accessioned2019-05-31T09:58:30Z-
dc.date.available2019-05-31T09:58:30Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationХімічева Г. І. Аналіз законодавчої бази щодо екологічного маркування харчової продукції / Г. І. Хімічева, В. В. Дешко // Вісник інженерної академії України. – 2018. – № 2. – С. 244-248.uk
dc.identifier.issn2519-8793uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/12551-
dc.description.abstractВ роботі проаналізовані принципи та підходи застосування екологічного маркування харчової продукції згідно вимог національних стандартів і директив ЄС. Доведено, що екологічне маркування сприяє підвищенню конкурентоспроможності продукції і дозволяє потенційному споживачу обрати для себе більш якісну та безпечну продукцію.uk
dc.language.isoukuk
dc.subjectнаціональні стандарти ДСТУ ISO 14020uk
dc.subjectхарчова продукціяuk
dc.subjectекологічне маркуванняuk
dc.titleАналіз законодавчої бази щодо екологічного маркування харчової продукціїuk
dc.typeArticleuk
local.subject.sectionМетрологія і стандартизація, контроль складу речовинuk
local.sourceВісник інженерної академії Україниuk
local.sourceBulletin of engineering academy of Ukraineuk
local.identifier.sourceВидання Україниuk
local.subject.method0uk
Располагается в коллекциях:Наукові публікації (статті)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
20190530_302.pdf880,5 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
20190530_302_Titul.pdf453,11 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
20190530_302_Zmist.pdf300,85 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.