Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/12551| Назва: | Аналіз законодавчої бази щодо екологічного маркування харчової продукції |
| Автори: | Хімічева, Г. І. Дешко, В. В. |
| Ключові слова: | національні стандарти ДСТУ ISO 14020 харчова продукція екологічне маркування |
| Дата публікації: | 2018 |
| Бібліографічний опис: | Хімічева Г. І. Аналіз законодавчої бази щодо екологічного маркування харчової продукції / Г. І. Хімічева, В. В. Дешко // Вісник інженерної академії України. – 2018. – № 2. – С. 244-248. |
| Source: | Вісник інженерної академії України Bulletin of engineering academy of Ukraine |
| Короткий огляд (реферат): | В роботі проаналізовані принципи та підходи застосування екологічного маркування харчової продукції згідно вимог національних стандартів і директив ЄС. Доведено, що екологічне маркування сприяє підвищенню конкурентоспроможності продукції і дозволяє потенційному споживачу обрати для себе більш якісну та безпечну продукцію. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/12551 |
| ISSN: | 2519-8793 |
| Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації (статті) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 20190530_302.pdf | 880,5 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | |
| 20190530_302_Titul.pdf | 453,11 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | |
| 20190530_302_Zmist.pdf | 300,85 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.