Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/12551
Назва: Аналіз законодавчої бази щодо екологічного маркування харчової продукції
Автори: Хімічева, Г. І.
Дешко, В. В.
Ключові слова: національні стандарти ДСТУ ISO 14020
харчова продукція
екологічне маркування
Дата публікації: 2018
Бібліографічний опис: Хімічева Г. І. Аналіз законодавчої бази щодо екологічного маркування харчової продукції / Г. І. Хімічева, В. В. Дешко // Вісник інженерної академії України. – 2018. – № 2. – С. 244-248.
Source: Вісник інженерної академії України
Bulletin of engineering academy of Ukraine
Короткий огляд (реферат): В роботі проаналізовані принципи та підходи застосування екологічного маркування харчової продукції згідно вимог національних стандартів і директив ЄС. Доведено, що екологічне маркування сприяє підвищенню конкурентоспроможності продукції і дозволяє потенційному споживачу обрати для себе більш якісну та безпечну продукцію.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/12551
ISSN: 2519-8793
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації (статті)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
20190530_302.pdf880,5 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
20190530_302_Titul.pdf453,11 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
20190530_302_Zmist.pdf300,85 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.