Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/12738
Назва: Дослідження роботи двигуна жорнової кавомолки автоматичної кавомашини
Автори: Чагін, А. Д.
Кулік, Т. І.
Гладчук, О. З.
Ключові слова: автоматична кавомашина
жорнова кавомолка
якість помелу кави
оптимізація
кількість обертів
експеримент
автоматическая кофемашина
жерновая кофемолка
качество помола кофе
оптимизация
количество оборотов
эксперимент
coffee machine
millstone coffee grinder
coffee grinding quality
number of rotate
experiment
Дата публікації: 2019
Бібліографічний опис: Чагін А. Д. Дослідження роботи двигуна жорнової кавомолки автоматичної кавомашини [Електронний ресурс] / А. Д. Чагін, Т. І. Кулік, О. З. Гладчук // Технології та дизайн. - 2019. - № 2 (31). - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/td_2019_2_4.
Source: Технології та дизайн
Короткий огляд (реферат): Основою роботи є експериментальні методи досліджень. Якість помелу кави досліджувалася візуально, а для кількісної оцінки був використаний ситовий аналіз. Запропоновано технічне рішення по вдосконаленню роботи автоматичної кавомашини. Встановлено основні фактори, що впливають на якість помелу кавових зерен в кавомолках автоматичних кавомашин. Розроблено методику дослідження кавомолки. Встановлено оптимальне значення швидкості обертів жорен кавомолки, що забезпечує максимальну якість помелу кави.
Основой работы являются экспериментальные методы исследований. Качество помола кофе исследовалась визуально, а для количественной оценки был использован ситовой анализ. Предложено техническое решение по усовершенствованию работы автоматической кофемашины. Установлены основные факторы, влияющие на качество помола кофейных зерен в кофемолках автоматических кофемашин. Разработана методика исследования кофемолки. Установлено оптимальное значение скорости вращения жерновов кофемолки, что обеспечивает максимальное качество помола кофе.
Determination of the optimal parameters of the grinding process of coffee beans in a coffee grinder, which will provide the specified quality and degree of grinding coffee. The basis of the work are experimental research methods. The quality of the grinding of coffee was examined visually, and for the quantitative assessment was used sieve analysis. A technical solution to improve the operation of an automatic coffee machine. The main factors affecting the quality of grinding coffee beans in coffee grinders of automatic coffee machines are established. Developed a method for the study of coffee grinders. The optimum value of the rotation speed of the grinders of the grinder, which ensures maximum quality grinding coffee.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://nbuv.gov.ua/UJRN/td_2019_2_4
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/12738
ISSN: 2304-2605
Розташовується у зібраннях:Електронний науковий журнал «Технології та дизайн»
Наукові публікації (статті)
Кафедра комп'ютерної інженерії та електромеханіки (КІЕМ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
td_2019_N2_04.pdf831,21 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.