Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/1300
Название: | Сучасні підходи до оцінки рівня фінансової безпеки підприємства |
Другие названия: | Modern approaches to assess the level of the company financial security |
Авторы: | Вергун, А. М. Стріжко, Катерина Володимирівна |
Ключевые слова: | безпека підприємств enterprise security фінансова безпека financial security підхід до оцінки фінансової безпеки підприємства approach to assessing financial security |
Дата публикации: | 2015 |
Библиографическое описание: | Вергун А. М. Сучасні підходи до оцінки рівня фінансової безпеки підприємства [Електронний ресурс] / А. М. Вергун, К. В. Стріжко // Ефективна економіка. – 2015. – № 6. – Режим доступу: http://www.economy.nayka.com.ua/?op=1&z=4142&p=1 |
Source: | Ефективна економіка |
Краткий осмотр (реферат): | Сучасні методи оцінки фінансової безпеки дозволяють проводити постійний моніторинг фінансового стану підприємства і завдяки цьому – підтримувати його належний рівень. Тому важливим елементом управління фінансовою безпекою підприємства стає об'єктивне і своєчасне визначення її рівня. В статті проаналізовані сучасні підходи щодо визначення понять «фінансова безпека» та «фінансова безпека підприємства». Проаналізовані сучасні методи оцінки рівня фінансової безпеки підприємства, наведено їх класифікацію, визначено переваги та недоліки, проведено порівняльну характеристику даних методів. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/1300 |
Faculty: | Факультет економіки та бізнесу |
Department: | Кафедра фінансів та фінансово-економічної безпеки |
ISSN: | 2307-2105 |
Располагается в коллекциях: | Наукові публікації (статті) Кафедра фінансів та бізнес-консалтингу (ФБК) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Vergun.pdf | 263,84 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.