Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/13118
Название: General characteristics and structure of proteins
Авторы: Chernets, M.
Prasol, Anhelina
Дата публикации: 2019
Издательство: Київський національний університет технологій та дизайну
Библиографическое описание: Prasol A. General characteristics and structure of proteins / A. Prasol ; scien. sup. M. Chernets // Інноваційні тенденції підготовки фахівців в умовах полікультурного та мультилінгвального глобалізованого світу : збірник тез доповідей IV Всеукр. наук.-практ. конф. (9 квітня 2019 р., м. Київ) / за заг. ред. М. О. Чернець. - Київ : КНУТД, 2019. - С. 297-299.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/13118
Faculty: Інститут права та сучасних технологій
Department: Кафедра філології та перекладу
Располагается в коллекциях:Кафедра філології та перекладу (ФП)
Інноваційні тенденції підготовки фахівців в умовах полікультурного та мультилінгвального глобалізованого світу

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
ITPF2019_P297-299.pdf248,79 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.