Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/13394| Назва: | Біополімери тваринного походження: загальна характеристика, структурні особливості |
| Автори: | Охмат, О. А. Головіна, О. М. |
| Ключові слова: | біополімери тваринного походження структура амінокислоти |
| Дата публікації: | 2019 |
| Видавництво: | Київський національний університет технологій та дизайну |
| Бібліографічний опис: | Головіна О. М. Біополімери тваринного походження: загальна характеристика, структурні особливості / О. М. Головіна ; наук. кер. О. А. Охмат // Наукові розробки молоді на сучасному етапі : тези доповідей XVIII Всеукраїнської наукової конференції молодих вчених та студентів 18-19 квітня 2019 р., Київ). - Київ : КНУТД, 2019. - Т. 1 : Сучасні матеріали і технології виробництва виробів широкого вжитку та спеціального призначення. - С. 617. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/13394 |
| Розташовується у зібраннях: | Кафедра біотехнології, шкіри та хутра (БШХ) Сучасні матеріали і технології виробництва виробів широкого вжитку та спеціального призначення |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| NRMSE2019_V1_P617.pdf | 465,46 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.