Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/13509
Название: Оцінювання споживчих властивостей матеріалів білизни для лежачих хворих
Авторы: Супрун, Н. П.
Водько, Р. І.
Іванов, І. О.
Ключевые слова: здатність до запилення та очищення
лікарняна білизна
Дата публикации: 2019
Издательство: Київський національний університет технологій та дизайну
Библиографическое описание: Водько Р. І. Оцінювання споживчих властивостей матеріалів білизни для лежачих хворих / Р. І. Водько, І. О. Іванов ; наук. кер. Н. П. Супрун // Наукові розробки молоді на сучасному етапі : тези доповідей XVIII Всеукраїнської наукової конференції молодих вчених та студентів 18-19 квітня 2019 р., Київ). - Київ : КНУТД, 2019. - Т. 1 : Сучасні матеріали і технології виробництва виробів широкого вжитку та спеціального призначення. - С. 258-259.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/13509
Располагается в коллекциях:Сучасні матеріали і технології виробництва виробів широкого вжитку та спеціального призначення
Кафедра технології моди (ТМ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
NRMSE2019_V1_P258-259.pdf586,34 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.