Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/14076
Название: Підходи до оцінки конкурентоспроможності продукції підприємства
Авторы: Бондаренко, Світлана Михайлівна
Бігун, М. С.
Дата публикации: 2019
Издательство: Київський національний університет технологій та дизайну
Библиографическое описание: Бігун М. С. Підходи до оцінки конкурентоспроможності продукції підприємства / М. С. Бігун ; наук. кер. С. М. Бондаренко // Наукові розробки молоді на сучасному етапі : тези доповідей XVIII Всеукраїнської наукової конференції молодих вчених та студентів (18-19 квітня 2019 р., Київ). - Київ : КНУТД, 2019. - Т. 3 : Економіка інноваційної діяльності підприємств. - С. 160-161.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/14076
Faculty: Факультет економіки та бізнесу
Department: Кафедра менеджменту та публічного адміністрування
Располагается в коллекциях:Кафедра управління та смарт-інновацій (УСІ)
Економіка інноваційної діяльності підприємств

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
NRMSE2019_V3_P160-161.pdf481,08 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.