Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/1412
Title: Конкурентоспроможність продукції хлібопекарської галузі України
Authors: Бокій, О. В.
Keywords: competitiveness
competition
baking industry product
price
quality
consumer needs
конкурентоспособность
конкуренция
продукция хлебопекарной отрасли
цена
качество
потребности потребителей
конкурентоспроможність
конкуренція
продукція хлібопекарської галузі
ціна
якість
потреби споживачів
Issue Date: 2014
Citation: Бокій О. В. Конкурентоспроможність продукції хлібопекарської галузі України [Текст] / О. В. Бокій // Вісник Київського національного університету технологій та дизайну. - 2014. - № 6 (81) : Серія "Економіка і вища освіта". - C. 23-30.
Source: Вісник Київського національного університету технологій та дизайну
Abstract: Використано методи статистичних спостережень, оцінки інтегрального показника конкурентоспроможності за обраним колом показників. Виділено три основні види конкуренції на рівнях: підприємств-виробників хлібобулочних виробів, рітейлу та закладів торгівлі, споживачів. В Україні також присутня недобросовісна конкуренція. Основними чинниками конкурентоспроможності виступають якість, ціна та можливість продукції задовольняти потреби споживачів. Виділено найбільш конкурентоспроможні області за обраним колом показників. Виділено основні види конкуренції в хлібопекарській галузі. Розраховано інтегральний показник конкурентоспроможності для регіонів України. В результаті проведеного дослідження визначено резерви підвищення конкурентоспроможності хлібобулочної продукції.
URI: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/1412
Faculty: Факультет індустрії моди
Appears in Collections:Наукові публікації (статті)
Вісник КНУТД
Кафедра технології та конструювання швейних виробів (ТКШВ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
V81_P023-030.pdf274,61 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.