Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/14126
Title: Заходи підвищення конкурентоспроможності підприємств в сучасних умовах господарювання
Authors: Денисенко, М. П.
Колесник, Є. В.
Волощук, Ю. В.
Keywords: конкурентоспроможність
експорт натурального меду
конкурентоспроможність експортно-орієнтованого підприємства
ринок меду ЄС
світовий ринок меду
Issue Date: 2019
Publisher: Київський національний університет технологій та дизайну
Citation: Колесник Є. В. Заходи підвищення конкурентоспроможності підприємств в сучасних умовах господарювання / Є. В. Колесник, Ю. В. Волощук ; наук. кер. М. П. Денисенко // Наукові розробки молоді на сучасному етапі : тези доповідей XVIII Всеукраїнської наукової конференції молодих вчених та студентів (18-19 квітня 2019 р., Київ). - Київ : КНУТД, 2019. - Т. 3 : Економіка інноваційної діяльності підприємств. - С. 55-56.
URI: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/14126
Faculty: Факультет економіки та бізнесу
Department: Кафедра економіки та сфери обслуговування
Appears in Collections:Кафедра смарт-економіки (СЕ)
Економіка інноваційної діяльності підприємств

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
NRMSE2019_V3_P055-056.pdf533,66 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.