Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/14148
Название: Аналіз та управління прибутком ресторанного бізнесу
Авторы: Бугас, Валерій Васильович
Царенко, Р. Р.
Ключевые слова: підприємство
управління прибутком
прибуток
прибутковість
Дата публикации: 2019
Издательство: Київський національний університет технологій та дизайну
Библиографическое описание: Царенко Р. Р. Аналіз та управління прибутком ресторанного бізнесу / Р. Р. Царенко ; наук. кер. В. В. Бугас // Наукові розробки молоді на сучасному етапі : тези доповідей XVIII Всеукраїнської наукової конференції молодих вчених та студентів (18-19 квітня 2019 р., Київ). - Київ : КНУТД, 2019. - Т. 3 : Економіка інноваційної діяльності підприємств. - С. 206-207.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/14148
Faculty: Факультет економіки та бізнесу
Department: Кафедра економіки та сфери обслуговування
Располагается в коллекциях:Кафедра смарт-економіки (СЕ)
Економіка інноваційної діяльності підприємств

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
NRMSE2019_V3_P206-207.pdf464,61 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.