Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/1415
Назва: Активізація іноземного інвестування в Україні
Автори: Кухленко, О. В.
Смірнова, О. О.
Ключові слова: foreign investment
investment climate
attractive branch
иностранные инвестиции
инвестиционный климат
привлекательность отраслей
іноземні інвестиції
інвестиційний клімат
привабливість галузей
Дата публікації: 2014
Бібліографічний опис: Кухленко О. В. Активізація іноземного інвестування в Україні [Текст] / О. В. Кухленко, О. О. Смірнова // Вісник Київського національного університету технологій та дизайну. - 2014. - № 6 (81) : Серія "Економіка і вища освіта". - C. 49-56.
Source: Вісник Київського національного університету технологій та дизайну
Короткий огляд (реферат): Оцінка сучасного стану залучення іноземних інвестицій в економіку України, визначення основних проблем та чинників, які гальмують більш активне залучення останніх у вітчизняні галузі промисловості, характеристика привабливості окремих галузей для іноземного інвестора, обґрунтування необхідних заходів для активізації іноземного інвестування в Україну у найближчі роки. При підготовці статті використано методи економічного аналізу і дослідження економічних процесів – системний підхід, факторний і порівняльний аналіз, діалектики, індукції і дедукції. Стаття містить дослідження стану залучення іноземних інвестицій в економіку України за останні роки, інвестиційного клімату останньої; оцінку основних проблем економічного, правового, організаційного характеру, які потребують нагального вирішення у цій сфері; обґрунтування заходів щодо поліпшення інвестиційного клімату в країні з метою активізації іноземного інвестування. Визначено основні проблеми, які гальмують більш активне залучення іноземних інвестицій у вітчизняну економіку, обґрунтовано привабливість окремих галузей для іноземного інвестора, запропоновано заходи для активізації іноземного інвестування в України. Можливість визначення найбільш привабливих галузей економіки України для залучення іноземних інвестицій, впровадження заходів щодо поліпшення інвестиційного клімату.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/1415
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації (статті)
Вісник КНУТД

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
V81_P049-056.pdf243,1 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.