Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/1416
Назва: Інструментарій оцінювання ефективності впровадження інновацій підприємствами в складі технопарку
Автори: Гнітецький, Є. В.
Ключові слова: innovation
innovation enterprises
technology parks
performance evaluation of innovation
инновация
инновационная деятельность
инновационная деятельность предприятий
технопарк
показатели оценки инноваций
інновація
інноваційна діяльність
інноваційна діяльність підприємств
технопарк
показники оцінювання інновацій
Дата публікації: 2014
Бібліографічний опис: Гнітецький Є. В. Інструментарій оцінювання ефективності впровадження інновацій підприємствами в складі технопарку [Текст] / Є. В. Гнітецький // Вісник Київського національного університету технологій та дизайну. - 2014. - № 6 (81) : Серія "Економіка і вища освіта". - C. 56-67.
Source: Вісник Київського національного університету технологій та дизайну
Короткий огляд (реферат): Для досягнення поставленої мети використано загальнонаукові та економічні методи: системно-структурного аналізу – для уточнення та впорядкування показників ефективності діяльності підприємств та технопарків; специфічні методи аналізу: метод аналізу ієрархій – для оцінювання інновацій за показниками сталого розвитку. На основі дослідження визначено показники оцінювання ефективності діяльності підприємства та технопарку як самостійніх субєктів економічної діяльності. Визначено показники оцінювання інновацій, які є основою відбору інновацій на підприємство у відповідності до концепції сталого ровитку. Здійснено оцінку інновацій за визначеними показниками та побудоиано багатофакторну модель впровадження інновацій. За результатами дослідження удосконалено метод оцінювання інновацій, який, на відміну від відомих, передбачає аналіз пріоритетності показників ефективності впровадження інновацій за рахунок залучення зовнішніх та внутрішніх експертів та встановлення обмежень вагових значень показників відповідно до теорії порогових значень, що дозволяє визначити найбільш перспективні для впровадження інновації, базуючись на системі показників сталого розвитку. Окремі результати дослідження та окремі пропозиції і рекомендації отримали схвалення та прийняті до впровадження в процесі формування і реалізації інноваційного розвитку підприємств, зокрема ТОВ «Торговий дім металевих виробів «Золоті ворота».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/1416
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації (статті)
Вісник КНУТД

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
V81_P056-067.pdf393 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.