Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/1436
Название: Еколого-економічна оцінка технологій отримання протеїнового концентрату з колагенмістких відходів харчової промисловості
Авторы: Плаван, В. П.
Паливода, О. М.
Коляда, М. К.
Ключевые слова: еколого-економічна оцінка
харчова промисловість
протеїновий концентрат
переробка відходів
Дата публикации: 2015
Библиографическое описание: Плаван В. П. Еколого-економічна оцінка технологій отримання протеїнового концентрату з колагенмістких відходів харчової промисловості / В. П. Плаван, О. М. Паливода, М. К. Коляда // Вісник ЖНАЕУ. – 2015. – № 1 (48), Т. 2. – С. 215-225.
Source: Вісник Житомирського національного агроекологічного університету
Краткий осмотр (реферат): Запропоновано підходи до оцінки екологічного, економічного та комерційного ефектів від впровадження технологій отримання протеїнового концентрату з колагенмістких відходів харчової промисловості. Проведено аналіз світового та вітчизняного ринку споживання риби і рибної продукції населенням за останній період й на його основі кількісно оцінено обсяги відходів рибопереробного виробництва України. Виділено та описано негативні ефекти від захоронення рибних відходів на відкритих звалищах, а також розраховано екологічні втрати від них. На основі кількісних параметрів нової технології отримання протеїнового концентрату розраховано можливий комерційний ефект від ринкової реалізації протеїнової суміші, що отримується внаслідок повної переробки рибних відходів.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/1436
Faculty: Факультет економіки та бізнесу
Department: Кафедра економіки та сфери обслуговування
Располагается в коллекциях:Наукові публікації (статті)
Кафедра смарт-економіки (СЕ)
Кафедра хімічних технологій та ресурсозбереження (ХТР)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
20160412_502.pdf1,14 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.