Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/1440
Название: Шляхи удосконалення організації бухгалтерського обліку розрахунків з оплати праці на підприємстві
Авторы: Григоревська, О. О.
Христос, І. В.
Ключевые слова: заробітна плата
організація бухгалтерського обліку
організація оплати праці
тарифна система
нормування праці
облік оплати праці
облікова політика
Дата публикации: 2015
Библиографическое описание: Григоревська О. О. Шляхи удосконалення організації бухгалтерського обліку розрахунків з оплати праці на підприємстві / О. О. Григоревська, І. В. Христос // Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу : міжнародний збірник наукових праць. Серія : Бухгалтерський облік, контроль і аналіз. — 2015. — Вип. 2 (32). — С. 97—104.
Source: Проблеми теорії та методології бухгалтерського обліку, контролю і аналізу
Краткий осмотр (реферат): Актуальність теми зумовлена тим, що на підприємствах такий розділ обліку ведеться в обов’язковому порядку. Облік праці і заробітної плати – одна з найважливіших і складних ділянок роботи, що займає одне з центральних місць у всій системі обліку на підприємстві. Заробітна плата перебуває в центрі уваги різних заінтересованих сторін – найманих працівників, власників, пенсійного фонду, податкових органів, профспілок, державних структур. Для кожної зі сторін значення заробітної плати оцінюється по-різному, але повільність нарахування та утримання зачіпає інтереси всіх. Багато авторів ставить проблему організації обліку заробітної плати на головне місце серед інших аспектів облікової системи. У дослідженні порушені питання, які стосуються основних проблем обліку операцій із заробітної плати, наведено пропозиції щодо вирішення зазначених проблемних питань, окреслено завдання удосконалення операцій з обліку заробітної плати на підприємствах. Під час дослідження встановлено, що заробітна плата як важливе соціальне явище є мотиватором нарощування трудового потенціалу працездатного населення будь-якої країни. Доведено, що облік праці й заробітної плати – найважливіша ділянка роботи, що потребує точних та оперативних даних, у яких зазначаються зміни у чисельності та категорії працівників, витрати часу та виробничі витрати.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/1440
Faculty: Факультет економіки та бізнесу
Department: Кафедра обліку і аудиту
ISSN: 1994-1749
Располагается в коллекциях:Наукові публікації (статті)
Кафедра фінансів та бізнес-консалтингу (ФБК)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
20160414_301.pdf185,37 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.