Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/1465
Title: Використання окислених білкових сполук для фарбування ворсових шкір
Authors: Охмат, О. А.
Мокроусова, О. Р.
Keywords: dyeing
anionic dye
protein oxy compaunds
velours
coloring power
the uniformity of dying
the quality of dyeing
крашение
анионный краситель
окисленные белковые соединения
ворсовые кожи
интенсивность
равномерность
качество крашения
фарбування
аніонний барвник
окислені білкові сполуки
ворсові шкіри
інтенсивність
рівномірність
якість забарвлення
Issue Date: 2013
Citation: Охмат О. А. Використання окислених білкових сполук для фарбування ворсових шкір [Текст] / О. А. Охмат, О. Р. Мокроусова // Вісник Київського національного університету технологій та дизайну. - 2013. - № 5 (73). - C. 92-97.
Source: Вісник Київського національного університету технологій та дизайну
Abstract: У статті розглянуті результати дослідження впливу різних факторів на процес фарбування аніонними барвниками. Визначено властивості ворсових шкір після фарбування при різних умовах. Установлено оптимальні параметри процесу фарбування, при яких досягаються найкращі якісні характеристики пофарбованого велюру.
В статье рассмотрены результаты исследований влияния различных факторов на процесс крашения анионными красителями. Определены свойства ворсовых кож после крашения при разных условиях. Установлены оптимальные параметры процесса крашения, при которых достигаются наилучшие качественные характеристики окрашенного велюра.
The article contains the results of investigations of the influence of different factors on the process of dyeing of anionic dyestuffs. It defines the properties of velour after the process of dyeing under different conditions. It states the optimal parameters of the process of dyeing under which the best characteristics of dyed velour are achieved.
URI: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/1465
Appears in Collections:Кафедра біотехнології, шкіри та хутра (БШХ)
Наукові публікації (статті)
Вісник КНУТД

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
V73_P092-097.pdf263,01 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.