Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/14776
Название: Вдосконалення технології виготовлення одягу спеціального призначення з використанням прийомів трансформації
Авторы: Білей-Рубан, Н. В.
Ключевые слова: технологія
вдосконалення
трансформація
функціональні елементи
Дата публикации: 2019
Издательство: Київський національний університет технологій та дизайну
Библиографическое описание: Білей-Рубан Н. В. Вдосконалення технології виготовлення одягу спеціального призначення з використанням прийомів трансформації / Н. В. Білей-Рубан // Збірник матеріалів III Міжнародної науково-практичної конференції текстильних та фешн технологій KyivTex&Fashion / за заг. ред. Л. І. Зубкової : (31 жовтня 2019 р., м. Київ). - Київ : КНУТД, 2019. - С. 92-97.
Краткий осмотр (реферат): Метою роботи є вдосконалення одягу спеціального призначення на основі сучасних науково-технічних підходів в технології виготовлення, які сприяють довговічності, надійності та розширюють його функціональні характеристики. Розроблена технологія виготовлення комплектів одягу спеціального призначення для захисту від різних механічних впливів виробничого середовища базується на принципах трансформації основних вузлів. Результати досліджень та рекомендацій у виді методик, узагальнень нормативного забезпечення технології виготовлення одягу спеціального призначення та розрахунки техніко-економічного обґрунтування інноваційних методів обробки основних вузлів корисні для галузевих підприємств спеціального, форменого та корпоративного одягу.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/14776
ISBN: 978-617-7506-46-0
Располагается в коллекциях:KyivTex&Fashion

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
KyivTex&Fashion2019_P092-097.pdf605,09 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.