Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/14785
Title: Дослідження властивостей композиції для оздоблювання шкіряного напівфабрикату Краст
Authors: Липський, Т. М.
Гаркавенко, С. С.
Охмат, О. А.
Keywords: шкіряний напівфабрикат Краст
оздоблювальні матеріали
якість
Issue Date: 2019
Publisher: Київський національний університет технологій та дизайну
Citation: Липський Т. М. Дослідження властивостей композиції для оздоблювання шкіряного напівфабрикату Краст / Т. М. Липський, С. С. Гаркавенко, О. А. Охмат // Збірник матеріалів III Міжнародної науково-практичної конференції текстильних та фешн технологій KyivTex&Fashion / за заг. ред. Л. І. Зубкової : (31 жовтня 2019 р., м. Київ). - Київ : КНУТД, 2019. - С. 138-142.
Abstract: Шкіряний напівфабрикат Краст відносять до натуральних шкір, особливістю яких є відсутність оздоблювання лицьової поверхні та її механічного облагороджування. Краст використовують для виробництва широкого асортименту галантерейних і декоративно-ужиткових виробів, а останнім часом – взуття. Метою наукового дослідження є визначення основних властивостей оздоблювальних матеріалів, використовуваних для надання шкіряному напівфабрикату Краст необхідного рівня експлуатаційних властивостей. Наукова новизна роботи визначається комплексним дослідженням нових оздоблювальних матеріалів та властивостей обробленого ними шкіряного напівфабрикату Краст. Зважаючи на зацікавленість у Красті пошивних підприємств та попит споживачів на вироби зі шкіряного напівфабрикату, узагальнення інформації щодо оздоблювальних матеріалів, застосованих для надання комплексу необхідних для експлуатації властивостей вже готовим виробам є практично доцільним.
URI: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/14785
ISBN: 978-617-7506-46-0
Appears in Collections:Кафедра біотехнології, шкіри та хутра (БШХ)
KyivTex&Fashion
Кафедра технології моди (ТМ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
KyivTex&Fashion2019_P138-142.pdf438,45 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.