Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/14790
Название: Сучасні підходи до вибору форм деталей низу взуття
Авторы: Гльойнік, А. Д.
Гаркавенко, С. С.
Кернеш, В. П.
Ключевые слова: форма
формоутворення
проектування
композиція
архітектура
конструкція
взуття
Дата публикации: 2019
Издательство: Київський національний університет технологій та дизайну
Библиографическое описание: Гльойнік А. Д. Сучасні підходи до вибору форм деталей низу взуття / А. Д. Гльойнік, С. С. Гаркавенко, В. П. Кернеш // Збірник матеріалів III Міжнародної науково-практичної конференції текстильних та фешн технологій KyivTex&Fashion / за заг. ред. Л. І. Зубкової : (31 жовтня 2019 р., м. Київ). - Київ : КНУТД, 2019. - С. 164-168.
Краткий осмотр (реферат): Мета дослідження полягає у проектуванні виробів з урахуванням принципів формоутворення складних конструкцій, у підвищенні якості та розробці нових форм за допомогою комплексного художнього проектування. Для досягнення мети в роботі: проведено аналіз методів формоутворення, що забезпечують технологічність конструкції в проектуванні; проаналізовано процеси формоутворення для вдосконалення художнього проектування взуття; розроблені ескізи моделей з урахуванням конструктивних та технологічних особливостей згідно джерела натхнення; проведено аналіз сучасних тенденцій у сфері проектування та виготовлення взуття з використанням сучасних матеріалів. Наукова новизна полягає у класифікації сучасних конструкцій взуття; методиці формоутворення взуття; проектуванні взуття з використанням 3D-програм моделювання. Запропоновані в роботі конструкції взуття з урахуванням та аналізом сучасних методів вибору форм.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/14790
ISBN: 978-617-7506-46-0
Располагается в коллекциях:KyivTex&Fashion
Кафедра технології моди (ТМ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
KyivTex&Fashion2019_P164-168.pdf729,32 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.