Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/14795
Название: Дослідження фізико-механічних властивостей взуття, виготовленого з використанням нових штучних матеріалів
Авторы: Обрізан, В. А.
Куляба, А. Р.
Скопіна, І. В.
Ключевые слова: Cordura
Clarino
міцність ниткового шва
міцність з'єднання верху та підошви
Дата публикации: 2019
Издательство: Київський національний університет технологій та дизайну
Библиографическое описание: Обрізан В. А. Дослідження фізико-механічних властивостей взуття, виготовленого з використанням нових штучних матеріалів / В. А. Обрізан, А. Р. Куляба, І. В. Скопіна // Збірник матеріалів III Міжнародної науково-практичної конференції текстильних та фешн технологій KyivTex&Fashion / за заг. ред. Л. І. Зубкової : (31 жовтня 2019 р., м. Київ). - Київ : КНУТД, 2019. - С. 189-193.
Краткий осмотр (реферат): Досліджені фізико-механічних властивості нових синтетичних матеріалів для забезпечення функціонально-споживчих вимог до якості взуття. Вперше в Україні досліджені фізико-механічні властивості з'єднань штучних шкір з поліуретановим покриттями з основою з мікрофібри та трикотажних полотен з поліаміду 6,6. Досліджена міцність кріплення поліуретанової підошви до цих матеріалів. Застосування таких матеріалів має великий економічний ефект, тому що штучні шкіри на 30-50% дешевше ніж натуральні шкіри, вони мають кращі технологічні властивості та фізико-механічні характеристики. Поліуретанові покриття штучних шкір мають кращу адгезію до поліуретану підошви, що дозволяє виготовляти взуття не тільки клеєвим, а і литтєвим методом. Розроблене взуття має підвищену якість і довгий термін носіння.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/14795
ISBN: 978-617-7506-46-0
Располагается в коллекциях:KyivTex&Fashion
Кафедра технології моди (ТМ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
KyivTex&Fashion2019_P189-193.pdf584,88 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.