Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/14804
Название: | Дослідження усадки трикотажу кулірних переплетень з вмістом бамбукової пряжі |
Авторы: | Дзикович, Т. А. Некрасова, Ю. С. Мельничук, Ю. О. |
Ключевые слова: | кулірний трикотаж структура переплетення бамбукова пряжа зміна лінійних розмірів після прання та сушіння усадка |
Дата публикации: | 2019 |
Издательство: | Київський національний університет технологій та дизайну |
Библиографическое описание: | Дзикович Т. А. Дослідження усадки трикотажу кулірних переплетень з вмістом бамбукової пряжі / Т. А. Дзикович, Ю. С. Некрасова, Ю. О. Мельничук // Збірник матеріалів III Міжнародної науково-практичної конференції текстильних та фешн технологій KyivTex&Fashion / за заг. ред. Л. І. Зубкової : (31 жовтня 2019 р., м. Київ). - Київ : КНУТД, 2019. - С. 227-230. |
Краткий осмотр (реферат): | Метою роботи є дослідження зміни лінійних розмірів після прання та сушіння трикотажу кулірних переплетень, у структурі яких міститься бамбукова пряжа у поєднанні з іншими видами сировини та вивчення впливу структури переплетення на властивості трикотажних полотен з бамбукової пряжі. Виявлено характер зміни лінійних розмірів після прання та сушіння полотен в залежності від структури переплетення та комбінації поєднання бамбукової пряжі з іншими видами сировини. Рекомендовано заправки та переплетення для виготовлення полотен кулірного трикотажу, в якому сторона, що контактує з тілом людини, з бамбукової пряжі, а лицьова сторона з іншого виду сировини. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/14804 |
ISBN: | 978-617-7506-46-0 |
Располагается в коллекциях: | KyivTex&Fashion Кафедра технології моди (ТМ) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
KyivTex&Fashion2019_P227-230.pdf | 540,08 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.