Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/14804
Название: Дослідження усадки трикотажу кулірних переплетень з вмістом бамбукової пряжі
Авторы: Дзикович, Т. А.
Некрасова, Ю. С.
Мельничук, Ю. О.
Ключевые слова: кулірний трикотаж
структура переплетення
бамбукова пряжа
зміна лінійних розмірів після прання та сушіння
усадка
Дата публикации: 2019
Издательство: Київський національний університет технологій та дизайну
Библиографическое описание: Дзикович Т. А. Дослідження усадки трикотажу кулірних переплетень з вмістом бамбукової пряжі / Т. А. Дзикович, Ю. С. Некрасова, Ю. О. Мельничук // Збірник матеріалів III Міжнародної науково-практичної конференції текстильних та фешн технологій KyivTex&Fashion / за заг. ред. Л. І. Зубкової : (31 жовтня 2019 р., м. Київ). - Київ : КНУТД, 2019. - С. 227-230.
Краткий осмотр (реферат): Метою роботи є дослідження зміни лінійних розмірів після прання та сушіння трикотажу кулірних переплетень, у структурі яких міститься бамбукова пряжа у поєднанні з іншими видами сировини та вивчення впливу структури переплетення на властивості трикотажних полотен з бамбукової пряжі. Виявлено характер зміни лінійних розмірів після прання та сушіння полотен в залежності від структури переплетення та комбінації поєднання бамбукової пряжі з іншими видами сировини. Рекомендовано заправки та переплетення для виготовлення полотен кулірного трикотажу, в якому сторона, що контактує з тілом людини, з бамбукової пряжі, а лицьова сторона з іншого виду сировини.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/14804
ISBN: 978-617-7506-46-0
Располагается в коллекциях:KyivTex&Fashion
Кафедра технології моди (ТМ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
KyivTex&Fashion2019_P227-230.pdf540,08 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.