Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/15019
Название: Restaurant business
Другие названия: Ресторанный бизнес
Авторы: Knodel, L. V.
Ключевые слова: the history of restaurants
food
meals
definitions
terms
utensils
equipment
restaurant facilities
a variety of cafes and bars
drinks
beverages
fast food
cooking
diets
european cuisine
russian cooking
ukrainian cooking
catering industry in great Britain
new trends in Europe
american catering
cuisine in North America
cuisine in Canada
Latin America cooking
african catering system
asian catering system
african cooking
asian catering
Дата публикации: 2019
Издательство: ФОП Кандиба Т. П.
Библиографическое описание: Knodel L. V. Restaurant business : english textbook / L. V. Knodel. – Kyiv : ФОП Кандиба Т. П., 2019. – 428 p.
Краткий осмотр (реферат): This textbook "Restaurant business" is the most complete specialized textbook for training specialists in English in the restaurant business. It is based on the latest data on the main directions of the restaurant industry development. In this we see the value and timeliness of this tutorial that will help on the one hand – to improve their English language skills, and on the other hand – to make better their knowledge in the professional field. The structure of this tutorial is – seven chapters: the history of the restaurant business, restaurant service, food and meals, business and culinary, diets, cookery art, European cuisine (Russian, Ukrainian, English), the American food industry (culinary business in North America and Canada, Latin America), African and Asian cuisine. In the book there is a large number of authentic texts in English, designed exercises, dialogues, charts, coloured inserts. This tutorial allows you to learn the professional vocabulary and improve their English language skills quickly and easily.
Данный учебник «Ресторанный бизнес» представляет собой самое полное специализированное учебное пособие по профессиональной подготовке специалистов по английскому языку в сфере ресторанного бизнеса. Он построен на основе самых современных данных по основным направлениям развития ресторанной отрасли. Структура данного учебника такова – семь глав: история ресторанного дела, ресторанная служба, продукты и приемы пищи, кулинарное дело и диеты, поваренное искусство, европейская кухня (русская, украинская, английская), американская индустрия питания (кулинарное дело Северной Америки и Канады, Латинской Америки), Африканская и Азиатская кухня. В учебнике большое количество аутентичных текстов на английском языке, разработанные упражнения, диалоги, схемы, цветные вкладыши. Данный учебник позволяет быстро и легко усвоить профессиональную лексику и повысить свой уровень знания английского языка.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/15019
Faculty: Інститут права та сучасних технологій
Department: Кафедра філології та перекладу
Располагается в коллекциях:Навчально-методичні видання
Кафедра філології та перекладу (ФП)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
20200304_304.pdf17,72 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.