Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/15029
Название: Туризм і туристська освіта в Угорській Республіці
Авторы: Кнодель, Людмила Володимирівна
Ключевые слова: сфера туризму в Угорщині
розвиток туризму в Угорщині
туристcька освіта
туристична діяльність
туристична галузь
університетська освіта Угорщини
людські ресурси у туризмі
полікультурне середовище Угорщини
міжнародне співробітництво у сфері туризму
Болонський процес
Дата публикации: 2019
Издательство: ФОП Кандиба Т. П.
Библиографическое описание: Кнодель Л. В. Туризм і туристська освіта в Угорській Республіці : монографія / Л. В. Кнодель. – Kиїв : ФОП Кандиба Т. П., 2019. – 240 с.
Краткий осмотр (реферат): Туризм у контексті глобальних трансформацій світового порядку кінця XX – початку XXI століття є фактор подолання ксенофобії, непорозуміння, недовіри, ворожнечі і встановлення толерантності, взаєморозуміння, довіри, дружніх стосунків, створення передумов для вироблення стратегії розвитку людства і узгодженої реалізації її. Туризм в Угорщині по праву називають «локомотивом економіки». Угорщина – один з лідерів серед країн ЦСЄ з міжнародних туристських прибуття і доходам від міжнародного туризму. У 2015 р. за кількістю прийнятих туристів та обсягом доходів лише від туризму, Угорщина поступилася лише Росії, Україні, Польщі, Чехії і Хорватії (серед країн Центральної Східної Європи). Зі вступом Угорщини до Європейського Союзу значно збільшилася кількість одноденних відвідувачів. Розвиток туризму, як в цілому і всієї економіки Угорщини, має сильні регіональні відмінності. Освіта і підготовка кадрів у майбутньому туризмі займуть більш важливе місце хоча б тому, що туризм є і стає усе більш високотехнологічною, дуже контактною сферою, у якій кадри повинні бути добре освічені, комунікабельні, професійно підготовлені, володіти декількома мовами і добре уявляти собі природу туризму; формувати гуманістичний світогляд у професіоналів туристської справи. Вивчення наукових джерел засвідчує, що проблема професійної підготовки фахівців з туризму на початку нового тисячоліття стала предметом активних наукових досліджень.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/15029
Faculty: Інститут права та сучасних технологій
Department: Кафедра філології та перекладу
Располагается в коллекциях:Наукові видання (Монографії)
Кафедра філології та перекладу (ФП)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
20200305_304.pdf6,43 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.