Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/15086
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.advisorКрахмальова, Н. А.-
dc.contributor.authorНоскова, А. О.-
dc.date.accessioned2020-03-31T15:11:10Z-
dc.date.available2020-03-31T15:11:10Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationНоскова А. О. Якість та її вплив на конкурентоспроможність товару на прикладі ТОВ "БМ-Маркет" / А. О. Носкова ; наук. кер. Н. А. Крахмальова // Освітньо-інноваційна інтерактивна платформа «Підприємницькі ініціативи» : матеріали IV Всеукраїнської наукової Інтернет-конференції (5 грудня 2019 р., м. Київ). – Київ : КНУТД, 2019. – С. 163-168.uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/15086-
dc.description.abstractУ статті розглянуто історичний розвиток становлення поняття якості, наведено визначення рівня якості, а також розглянуте трактування різних теорій видатних наукових діячів, виділено «якість» як головний чинник конкурентоспроможності товару. Підведений підсумок щодо доцільності введення програми дій, в якій формулюються цілі та завдання, засоби вирішення проблеми якості та можливі їх методи.uk
dc.description.abstractВ статье рассмотрено историческое развитие становления понятия качества, приведены определения уровня качества, а также рассмотрены трактовки различных теорий выдающихся научных деятелей, выделено «качество» как фактор конкурентоспособности товара. Подведен итог о целесообразности введения программы действий, в которой формулируются цели и задачи, способы решения проблемы качества и возможные их методы.uk
dc.description.abstractThe article deals with the historical development of the concept of quality, defines the quality level, as well as the interpretation of various theories of prominent scientific figures, highlights "quality" as a major factor in the competitiveness of goods. The result is summarized as to the expediency of introducing an action program, which defines the goals and objectives, the means of solving the quality problem and their possible methods.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherКиївський національний університет технологій та дизайнуuk
dc.subjectякість товаруuk
dc.subjectспоживачuk
dc.subjectконкурентоспроможністьuk
dc.subjectоцінка якості продуктуuk
dc.subjectхарактеристика продуктуuk
dc.subjectтехнічний рівеньuk
dc.subjectконкурентоспроможність підприємстваuk
dc.subjectкачество товараuk
dc.subjectпотребительuk
dc.subjectконкурентоспособностьuk
dc.subjectоценка качества продуктаuk
dc.subjectхарактеристика продуктаuk
dc.subjectтехнический уровеньuk
dc.subjectконкурентоспособность предприятияuk
dc.subjectproduct qualityuk
dc.subjectconsumeruk
dc.subjectcompetitivenessuk
dc.subjectquality level of a productuk
dc.subjectproduct characteristicsuk
dc.subjecttechnical leveluk
dc.subjectenterprise competitivenessuk
dc.titleЯкість та її вплив на конкурентоспроможність товару на прикладі ТОВ "БМ-Маркет"uk
dc.title.alternativeКачество и его влияние на конкурентоспособность товара на примере ООО "БМ-Маркет"uk
dc.title.alternativeQuality and its impact on goods competitiveness on the example of BM-MARKET LLCuk
dc.typeArticleuk
local.contributor.altauthorНоскова, А. А.-
local.contributor.altauthorКрахмалева, Н. А.-
local.contributor.altauthorNoskova, A.-
local.contributor.altauthorKrakhmalova, N.-
local.subject.facultyФакультет економіки та бізнесуuk
local.subject.departmentКафедра підприємництва та бізнесуuk
local.conference.locationКиївuk
local.conference.date2019-12-05-
local.conference.nameОсвітньо-інноваційна інтерактивна платформа «Підприємницькі ініціативи»uk
local.subject.method0uk
local.conference.sectionМаркетингове забезпечення просування підприємницьких ініціативuk
Располагается в коллекциях:Освітньо-інноваційна інтерактивна платформа "Підприємницькі ініціативи"
Кафедра підприємництва та бізнесу (ПБ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
OIIP2019_P163-168.pdf340,16 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.