Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/15478
Назва: The influence of Covid-19 on the development of hotel and restaurant business in Ukraine
Інші назви: Вплив коронавірусу нового типу Covid-19 на розвиток готельно-ресторанного бізнесу в Україні
Влияние коронавируса нового типа Covid-19 на развитие гостинично-ресторанного бизнеса в Украине
Автори: Asheber, Ye.
Shkoda, M.
Ключові слова: economic crisis
financial crisis
quarantine
hotel and restaurant business
catering
економічна криза
фінансова криза
карантин
готельно-ресторанна справа
громадське харчування
экономический кризис
финансовый кризис
гостинично-ресторанное дело
общественное питание
Дата публікації: 2020
Видавництво: Київський національний університет технологій та дизайну
Бібліографічний опис: Asheber Ye. The influence of Covid-19 on the development of hotel and restaurant business in Ukraine / Ye. Asheber, M. Shkoda // Актуальні проблеми інноваційного розвитку кластерного підприємництва в Україні : матеріали IV Всеукр. наук.-практ. конф. (27 березня 2020 р., м. Київ). – Київ : КНУТД, 2020. – С. 96-100.
Короткий огляд (реферат): The article discusses the impact of quarantine measures, in particular, Cabinet of Ministers of Ukraine Decree of March 16, 2020 No. 215 on the restaurant and hotel business in Ukraine, which is forced to temporarily stop its full-fledged activity for the period of quarantine. The influence of the coronovirus pandemic on the global HoReCa networks is analyzed. A number of supporting measures for the HoReCa sphere in Ukraine are proposed, which need to be implemented at the state level.
В статті розглядається вплив карантинних заходів, зокрема, Постанови КМУ від 16 березня 2020 р. № 215 на ресторанний та готельний бізнес України, який вимушений тимчасово, на період карантину, зупинити свою повноцінну діяльність. Проаналізовано вплив пандемії короновірусу на світові мережі HoReCa. Запропоновано ряд підтримуючих заходів для сфери HoReCa в Україні, які потрібно здійснити на державному рівні.
В статье рассматривается влияние карантинных мер, в частности, Постановления КМУ от 16 марта 2020 № 215 на ресторанный и гостиничный бизнес Украины, который вынужден временно, на период карантина, остановить свою полноценную деятельность. Проанализировано влияние пандемии короновируса на мировые сети HoReCa. Предложен ряд поддерживающих мер для сферы HoReCa в Украине, которые нужно осуществить на государственном уровне.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/15478
Faculty: Факультет економіки та бізнесу
Department: Кафедра підприємництва та бізнесу
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми інноваційного розвитку кластерного підприємництва в Україні
Кафедра підприємництва та бізнесу (ПБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Cluster2020_P096-100.pdf1,31 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.