Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/15479
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorДавидова, О. Ю.-
dc.date.accessioned2020-06-10T13:32:37Z-
dc.date.available2020-06-10T13:32:37Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationДавидова О. Ю. Визначення рівня інноваційного управління розвитком підприємств готельно-ресторанного господарства: науково-практичний підхід на основі кластеризації / О. Ю. Давидова // Актуальні проблеми інноваційного розвитку кластерного підприємництва в Україні : матеріали IV Всеукр. наук.-практ. конф. (27 березня 2020 р., м. Київ). – Київ : КНУТД, 2020. – С. 101-106.uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/15479-
dc.description.abstractУ статті наведені результати побудови ієрархічної дендрограми об’єднання підприємств готельно-ресторанного господарства за інтегральними показниками інноваційного управління розвитком. Досліджувані підприємства згруповані в три кластери. Наведені середні значення показників за отриманими кластерами. Побудовані графіки середніх значень показників за отриманими кластерами. Визначені показники та побудована кореляційно-регресійна модель для підприємств готельно-ресторанного господарства. Отримані рівняння регресії для підприємств готельно-ресторанного господарства, які дозволяють керівництву підприємств визначити рівень інноваційного управління розвитком.uk
dc.description.abstractВ статье представлены результаты построения иерархичной дендрограммы объединения предприятий гостинично-ресторанного хозяйства по интегральным показателям инновационного управления развития. Исследуемые предприятия сгруппированы в три кластера. Представлены средние значения показателей полученных кластеров. Построены графики средних значений показателей полученных кластеров. Определены показатели и построена корреляционно-регрессионная модель для предприятий гостинично-ресторанного хозяйства. Получены уравнения регрессии для предприятий гостинично-ресторанного хозяйства, позволяющие руководству предприятий определить уровень инновационного управления развития.uk
dc.description.abstractThe article presents the results of constructing a hierarchical dendrogram of the association of the hotel and restaurant economy enterprises by the integral indicators of the innovative management of the development. The investigated enterprises are grouped in three clusters. The average values of indicators are given by clusters. The obtained graphs of the average values of indicators are received by clusters. The determined indicators have been defined and a correlation-regression model has been built for the enterprises of hotel and restaurant economy. The obtained regression equations for hotel and restaurant economy enterprises, which allow the management of enterprises to determine the level of innovation management of development.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherКиївський національний університет технологій та дизайнуuk
dc.subjectпідприємствоuk
dc.subjectготельно-ресторанне господарствоuk
dc.subjectкластериuk
dc.subjectінноваційне управління розвитком підприємствuk
dc.subjectпредприятиеuk
dc.subjectгостинично-ресторанное хозяйствоuk
dc.subjectкластерыuk
dc.subjectинновационное управление развитием предприятийuk
dc.subjectenterpriseuk
dc.subjecthotel and restaurant economyuk
dc.subjectclustersuk
dc.subjectinnovative management of development of enterpriseuk
dc.titleВизначення рівня інноваційного управління розвитком підприємств готельно-ресторанного господарства: науково-практичний підхід на основі кластеризаціїuk
dc.title.alternativeОпределение уровня инновационного управления развитием предприятий гостинично-ресторанного хозяйства: научно-практический подход на основе кластеризацииuk
dc.title.alternativeDetermining the level of innovative management of the development of hotel and restaurant enterprises: a scientific and practical approach to the basisuk
dc.typeArticleuk
local.contributor.altauthorДавыдова, О. Ю.-
local.contributor.altauthorDavydova, О.-
local.conference.locationКиївuk
local.conference.date2020-03-27-
local.conference.nameАктуальні проблеми інноваційного розвитку кластерного підприємництва в Україніuk
local.subject.method0uk
local.conference.sectionРозвиток кластерного підприємництва в готельно-ресторанному бізнесіuk
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми інноваційного розвитку кластерного підприємництва в Україні

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Cluster2020_P101-106.pdf194,48 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.