Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/15679
Назва: Використання моделі ЕFQM 2020 в управлінні якістю в організації
Інші назви: Usage of the EFQM 2020 model in quality management at organisation
Автори: Бондаренко, Світлана Михайлівна
Ключові слова: якість
ділова досконалість
конкурентоспроможність
модель досконалості EFQM
премія з якості
quality
business excellence
competitiveness
EFQM excellence model
quality award
Дата публікації: 15-лют-2020
Видавництво: Ajax Publishing, Montreal, Canada
Бібліографічний опис: Бондаренко С. М. Використання моделі ЕFQM 2020 в управлінні якістю в організації / С. М. Бондаренко // Innovation and Entrepreneurship : collection of scientific articles based on the materials of the International scientific conference, Montreal, Canada, January 24, 2020. – Ajax Publishing, Montreal, Canada, 2020. – P. 156-158.
Короткий огляд (реферат): У статті розкрито сутність та основні завдання оцінювання діяльності організації за новою моделлю ділової досконалості EFQM 2020 року як важливої складової в системі управління якістю – основи вдосконалення організації, досягнення її конкурентоспроможності на внутрішньому і світовому ринках та перемоги в конкурсах з якості.
The article describes the essence and main tasks of evaluating the organization's activity by the new model of business perfection EFQM 2020 as an important component in the quality management system – the basics of improving an organization, achieving its competitiveness in domestic and world markets and winning quality competitions.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/15679
Faculty: Факультет економіки та бізнесу
Department: Кафедра менеджменту та публічного адміністрування
Розташовується у зібраннях:Кафедра управління та смарт-інновацій (УСІ)
Матеріали наукових конференцій та семінарів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
24.01.2020_Canada_P156-158.pdf324,44 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.