Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/1608
Название: Шляхи поліпшення споживчих властивостей паперу з целюлози
Авторы: Андрієвська, Л. В.
Ключевые слова: pulp
paper products for sanitary purposes
the composition of pulp
mechanical strength
absorbing capacity
friability
целюлоза
папір для виробів санітарно-гігієнічного призначення
композиція паперової маси
механічна міцність
вбирна здатність
пухкість
Дата публикации: 2015
Библиографическое описание: Андрієвська Л. В. Шляхи поліпшення споживчих властивостей паперу з целюлози [Текст] / Л. В. Андрієвська // Легка промисловість. - 2015. - № 4. - C. 29-33.
Source: Легка промисловість
Краткий осмотр (реферат): Стаття присвячена питанню створення паперу для виробів санітарно-гігієнічного призначення з комплексом поліпшених споживчих властивостей, шляхом використання целюлози різних видів та відповідної підготовки паперової маси.
The article deals with the creation of paper products for sanitary purposes with a set of improved consumer properties by using different types of cellulose and paper pulp suitable training.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/1608
Располагается в коллекциях:Журнал «Легка промисловість»
Наукові публікації (статті)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
LP_4_2015_P029-033.pdf372,49 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.