Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/16140
Назва: Систематизація критеріїв оцінки якості в будівельно-інформаційному моделюванні (ВІМ)
Інші назви: Systematization of quality assessment criteria in bulding information modeling (BIM)
Автори: Кисіль, Ольга
Ключові слова: параметрична експертиза ВІМ
керування якістю
електронне технічне завдання
типи даних
архітектурно-будівельна система
parametric expertise of BIM
project quality management
electronic technical specification
data types
architectural and construction system
Дата публікації: 2020
Видавництво: Київський національний університет технологій та дизайну
Бібліографічний опис: Кисіль О. Систематизація критеріїв оцінки якості в будівельно-інформаційному моделюванні (ВІМ) / О. Кисіль // Актуальні проблеми сучасного дизайну : збірник матеріалів Міжнародної науково-практичної конференції (23 квітня 2020 р., м. Київ) : В 2-х т. – Т. 2. – Київ : КНУТД, 2020. – С. 191-194.
Короткий огляд (реферат): Визначено підґрунтя актуальності науково роботи з ВІМ технологією. Підкреслені сильні сторони технології та перспективи її розвитку в сфері контролю якості майбутнього архітектурного об’єкту, особливо для параметричного методу будівельної експертизи. Виділені групи критеріїв оцінки якості для розробки шаблону Електронного Технічного Завдання.
The basis of relevance of scientific work with BIM technology is determined. The benefits of the technology and the prospects for its development in the field of quality control of the future architectural object are emphasized, especially for the parametric method of construction expertise. Groups of quality assessment criteria and types of BIM model enter data for Technical Road Map template are selected.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/16140
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми сучасного дизайну

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
APSD2020_V2_P191-194.pdf188,12 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.