Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/16370
Название: Медійність сучасного вітчизняного суспільства: школа відповідального громадянського журналіста
Авторы: Дворянчикова, Світлана Євгенівна
Ключевые слова: громадянська журналістика
медіа
медіапродукт
школа журналістики
Дата публикации: сен-2020
Издательство: Таврійський національний університет ім. В. І. Вернадського
Библиографическое описание: Дворянчикова С. Є. Медійність сучасного вітчизняного суспільства: школа відповідального громадянського журналіста / С. Є. Дворянчикова // Соціальні комунікації: фундаментальні парадигми розвитку : матеріали міжнародної науково-практичної конференції, м. Київ, 24-25 вересня 2020 року. – Київ : ТНУ ім. В. І. Вернадського, 2020. – С. 60-63.
Краткий осмотр (реферат): Запропоновано ідею проєкту «Школи відповідального громадянського журналіста» від «Емігрантського радіо», де авторка доповіді бере участь у створенні циклів програм. Основна змістовна складова проєкту формується зі створення умов, підготовки матеріалів і проведення заходів «Школи відповідального громадянського журналіста», що передбачають як навчальні активності в формі лекцій, тренінгів, кейсів, майстер-класів, воркшопів тощо, так і вихід у продукування учасниками власного медіапродукту. Освітлення ідеї пропозиції та її реалізації на «Емігрантському радіо» (зокрема, у межах нашої щотижневої авторської програми) дозволить розширити коло поінформованих зацікавлених осіб та зумовити залучення іноземних організацій та фондів у якості партнерів. Зростання кількості та якості свідомих громадянських журналістів, які поділяють європейські цінності й стандарти мислення, роботи з інформацією й презентації медіапродукту, наповнення вітчизняного інформаційного простору адекватними матеріалами сприятиме стабілізації й оздоровленню суспільно-політичного життя та перемозі України в боротьбі з державою-агресором, саме теперішні згуртованість, дієвість і результативність слугуватимуть ланкою між минулим і майбутнім та стануть кроком уперед назустріч поліпшенню якості медійності сучасного вітчизняного суспільства.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/16370
Faculty: Інститут права та сучасних технологій
Department: Кафедра філології та перекладу
Располагается в коллекциях:Кафедра філології та перекладу (ФП)
Матеріали наукових конференцій та семінарів

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Стаття.pdf378,11 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.