Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/16422
Название: | Peculiarities of a new method for evaluating fibrous products structure |
Другие названия: | Особливості нового методу оцінки структури волокнистих продуктів |
Авторы: | Slizkov, A. Avetisyan, A. |
Ключевые слова: | волокнистий продукт структура метод спосіб оцінка |
Дата публикации: | 2020 |
Библиографическое описание: | Slizkov A. Peculiarities of a new method for evaluating fibrous products structure / A. Slizkov, А. Avetisyan // Advanced technologies in education, industry and the environment : monograph / edited by Olga Paraska, Norbert Radek, Oleg Synyuk. – Kielce, Poland : Centre for Laser Technologies of Metals, Kielce University of Technology, 2020. – P. 47-58. |
Source: | Advanced technologies in education, industry and the environment |
Краткий осмотр (реферат): | Запропонований пристрій визначення діелектричних параметрів матеріалів з підвищеною точністю за рахунок безпосереднього виміру резонансної частоти опорного та вимірювальних резонаторів і виключення багаторазового перетворення інформаційного сигналу, що значно зменшує кількість неконтрольованих параметрів, які впливають на похибки визначення властивостей текстильних матеріалів, а саме коефіцієнту розпрямленості і орієнтації. Для оцінки розпрямленості і орієнтації волокон доцільно використовувати діапазон частот в межах 500 до 1500 мГц. В запропонованому пристрої обрана робоча частота 800 мГц. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/16422 |
Faculty: | Факультет індустрії моди |
Department: | Кафедра технології та дизайну текстильних матеріалів |
ISBN: | 978-617-7600-96-0 |
Располагается в коллекциях: | Наукові публікації (статті) Кафедра технології моди (ТМ) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Monograph_Poland_2020_P047-058.pdf | 410,92 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.