Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/16424
Название: Плазмові технології в текстильній та легкій промисловості
Авторы: Колесник, О. В.
Слізков, А. М.
Ключевые слова: плазмові технології
текстиль
промисловість
текстильні матеріали
полімери
низькотемпературна плазма
властивості матеріалів
Дата публикации: мая-2020
Издательство: Херсонський національний технічний університет
Библиографическое описание: Колесник О. В. Плазмові технології в текстильній та легкій промисловості / О. В. Колесник, А. М. Слізков // Молодь - науці і виробництву - 2020: Інноваційні технології легкої промисловості : матеріали міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Херсон, 14-15 травня 2020 року. – Херсон : ХНТУ, 2020. – С. 37-38.
Краткий осмотр (реферат): Плазмовий струмінь атмосферного тиску створює значно меншу дію на волокна ПТМ, ніж плазмотрони. Він може створювати рівномірну обробку ПТМ, а також може бути нанесений на поверхню будь-якого фігурного предмета. Плазмовий струмінь атмосферного тиску можна застосовувати для обробки лише одного боку оброблюваного ПТМ, який знаходиться безпосередньо перед плазмовим струменем. Плазми атмосферного тиску можуть з успіхом застосовуватися в текстильних процесах, які працюють в режимі відкритого периметра, що дозволяє отримувати безперервну обробку ПТМ. Така її особливість дозволяє достатньо оперативно та легко інтегрувати її в звичайні текстильні оздоблювальні лінії. З постійним зростанням витрат на сировину, енергію і воду, збільшуються переваги застосування атмосферної плазми у порівнянні з іншими видами обробки ПТМ.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/16424
Faculty: Факультет індустрії моди
Department: Кафедра технології та дизайну текстильних матеріалів
Располагается в коллекциях:Матеріали наукових конференцій та семінарів
Кафедра технології моди (ТМ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Слізков_Тези_ХНТУ_2.pdf194,31 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.