Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/16542
Title: Аналіз управління якістю та безпекою харчової продукції на європейському досвіді
Authors: Хомко, В. В.
Хроменков, Д. Г.
Keywords: ISO 22000
безпечність
Європейський Союз
харчові продукти
захист споживачів
Issue Date: 2020
Publisher: Київський національний університет технологій та дизайну
Citation: Хомко В. В. Аналіз управління якістю та безпекою харчової продукції на європейському досвіді / В. В. Хомко, Д. Г. Хроменков // Мехатронні системи: інновації та інжиніринг : тези доповідей IV Міжнародної науково-практичної конференції, м. Київ, 22 жовтня 2020 р. / відп. за вип. Г. І. Хімічева, В. М. Дворжак. – Київ : КНУТД, 2020. – С. 191-192.
URI: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/16542
Appears in Collections:Мехатронні системи: інновації та інжиніринг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MSIE_2020_P191-192.pdf162,22 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.