Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/1689
Title: Дослідження впливу різних чинників на деформаційні властивості продуктів деструкції колагенвмісних матеріалів
Authors: Глубіш, П. А.
Ардельська, Н. С.
Keywords: deformation
materials which contain collagen
shear stress
dynamic viscosity
shear rate
деформация
коллагенсодержащие материалы
напряжение сдвига
динамическая вязкость
скорость сдвига
деформація
колагенвмісні матеріали
напруження зсуву
динамічна в’язкість
швидкість зсуву
Issue Date: 2013
Citation: Глубіш П. А. Дослідження впливу різних чинників на деформаційні властивості продуктів деструкції колагенвмісних матеріалів [Текст] / П. А. Глубіш, Н. С. Ардельська // Вісник Київського національного університету технологій та дизайну. - 2013. - № 1 (69). - C. 101-106.
Source: Вісник Київського національного університету технологій та дизайну
Abstract: Наведено результати досліджень впливу температури і концентрації продуктів деструкції колагеновмісних матеріалів на їх деформаційні властивості. Встановлені залежності напруження зсуву від швидкості і динамічної в’язкості від напруження зсуву при різних температурах.
Приведены результаты исследований влияния температуры и концентрации продуктов деструкции коллагенсодержащих материалов на их деформационные свойства. Установлены зависимости напряжения сдвига от скорости сдвига и динамической вязкости от напряжения сдвига при различных температурах.
The results of investigations of the influence of temperature and concentration of products of destruction of materials which contain collagen on their deformational properties are shown. Dependences of shear stress versus shear rate and dynamic viscosity versus shear rate at different temperatures was established.
URI: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/1689
Appears in Collections:Наукові публікації (статті)
Вісник КНУТД

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
V69_P101-106.pdf420,47 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.