Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/16935
Title: Обгрунтування резонансного методу оцінки структури волокнистих продуктів
Authors: Слізков, А. М.
Трофімова, О. В.
Потапов, А. О.
Keywords: резонансний метод
структура
волокнистий продукт
резонансна частота
показники структури
розпрямленість волокон
орієнтація волокон
straightforwardness fibers
orientation of the fibers
the resonance method
Issue Date: 2013
Citation: Слізков А. М. Обгрунтування резонансного методу оцінки структури волокнистих продуктів / А. М. Слізков, О. В. Трофімова, А. О. Потапов // Вісник Хмельницького національного університету. Серія : Технічні науки. – 2013. – № 1 (197). – С. 259-264.
Source: Вісник Хмельницького національного університету. Серія : Технічні науки
The Bulletin of Khmelnitsky National University. Technical sciences
Abstract: Для характеристики розміщення волокон в структурі волокнистих продуктів були введені різні величини: розпрямленість, кут орієнтації, коефіцієнт орієнтації, коефіцієнт відносної паралелізації, коефіцієнт протяжності, наявність зігнутих кінчиків. Проте ці величини неідентичні хоча і корелюють між собою, тому при проведенні розрахунків важко визначити, який показник є більш доцільним. Для визначення структурних показників доцільно застосовувати резонансний метод, який дає змогу визначати структурні показники в динамічних умовах виробництва.
Known methods and facilities of research of structural indexes are analysed, features and failings of those methods are certained. The express resonance method of estimation of structure of fibred products is offered.
URI: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/16935
Faculty: Факультет індустрії моди
Department: Кафедра технології та дизайну текстильних матеріалів
ISSN: 2226-9150
Appears in Collections:Наукові публікації (статті)
Кафедра технології та дизайну текстильних матеріалів (ТДТМ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
28-2013-Троф.pdf443,77 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.