Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/17121
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorDenysenko, Mykola-
dc.date.accessioned2021-02-22T13:54:02Z-
dc.date.available2021-02-22T13:54:02Z-
dc.date.issued2020-10-
dc.identifier.citationDenysenko M. Зарубіжний досвід організації харчування туристів в ресторанному бізнесі / M. Denysenko // Food additives. Healthy man and human patient diet : proceedings of IХ International scientific and practical internet conference, Prague, October 23, 2020. – Prague, Oktan-Print s.r.o., 2020. – P. 259-260.uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/17121-
dc.language.isoukuk
dc.publisherOktan-Print s.r.o.uk
dc.titleЗарубіжний досвід організації харчування туристів в ресторанному бізнесіuk
dc.typeThesisuk
local.subject.sectionЕкономіка, фінанси, менеджментuk
local.subject.facultyФакультет економіки та бізнесуuk
local.subject.departmentКафедра економіки та сфери обслуговуванняuk
local.conference.locationPragueuk
local.conference.date2020-10-23-
local.conference.nameFood additives. Healthy man and human patient dietuk
local.conference.nameХарчові добавки. Харчування здорової та хворої людиниuk
local.subject.method1uk
Располагается в коллекциях:Кафедра смарт-економіки (СЕ)
Матеріали наукових конференцій та семінарів

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
FANMHPD_20201023_Prague_P259-260.pdf199,21 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.