Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/17121
Название: | Зарубіжний досвід організації харчування туристів в ресторанному бізнесі |
Авторы: | Denysenko, Mykola |
Дата публикации: | окт-2020 |
Издательство: | Oktan-Print s.r.o. |
Библиографическое описание: | Denysenko M. Зарубіжний досвід організації харчування туристів в ресторанному бізнесі / M. Denysenko // Food additives. Healthy man and human patient diet : proceedings of IХ International scientific and practical internet conference, Prague, October 23, 2020. – Prague, Oktan-Print s.r.o., 2020. – P. 259-260. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/17121 |
Faculty: | Факультет економіки та бізнесу |
Department: | Кафедра економіки та сфери обслуговування |
Располагается в коллекциях: | Кафедра смарт-економіки (СЕ) Матеріали наукових конференцій та семінарів |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
FANMHPD_20201023_Prague_P259-260.pdf | 199,21 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.