Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/17377
Название: Захист облікової інформації в умовах забезпечення кібербезпеки підприємства
Другие названия: Protection of accounting information in the conditions of ensuring cyber security of the enterprise
Авторы: Григоревська, Олена Олександрівна
Ключевые слова: кібербезпека
облікова інформація
інформаційна система бухгалтерського обліку
Дата публикации: дек-2020
Издательство: Editorial EDULCP
Библиографическое описание: Григоревська О. О. Захист облікової інформації в умовах забезпечення кібербезпеки підприємства / О. О. Григоревська // Achievements and prospects of modern scientific research : abstracts of the I International scientific and practical conference, Buenos Aires, Argentina, 6-8 December 2020. – Editorial EDULCP, Buenos Aires, Argentina, 2020. – P. 582-584.
Краткий осмотр (реферат): Інформаційна захищеність є одним з найважливіших аспектів загальної безпеки на різних рівнях – національному, галузевому, корпоративному, персональному. Це повʼязано з тим, що в сучасному світі експонентний приріст кількості інформації перетворив її з другорядного ресурсу в чинник, який вирішальним чином впливає практично на всі сфери суспільного життя, відображаючи тим самим зростаючу інформаційну залежність суспільства. В свою чергу, інформаційна система бухгалтерського обліку формується з конфіденційної та приватної інформації, яка може бути порушена, якщо її не захистити. Несанкціоноване використання інформації, сформованої в системі бухгалтерського обліку, може призвести до згубних наслідків, ризикуючи втратою інформації, неправильним введенням даних та зловживанням конфіденційною інформацією. Неадекватна інформаційна безпека збільшує можливість маніпулювання, фальсифікації або зміни бухгалтерських записів. Тому питання захисту інформації, сформованої в системі бухгалтерського обліку, є надзвичайно актуальними, а забезпечення її безпеки є пріоритетом у багатьох фірмах.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/17377
Faculty: Факультет економіки та бізнесу
Department: Кафедра обліку і аудиту
Располагается в коллекциях:Матеріали наукових конференцій та семінарів
Кафедра фінансів та бізнес-консалтингу (ФБК)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
2.pdf216,16 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.