Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/1738
Title: Шляхи поліпшення процесу формування прибутку на підприємстві
Authors: Денисенко, Л. О.
Сусик, Н. В.
Keywords: profit
profit management
formation of business profits
прибыль
управление прибылью
формирования прибыли предприятий
прибуток
управління прибутком
формування прибутку підприємств
Issue Date: 2013
Citation: Денисенко Л. О. Шляхи поліпшення процесу формування прибутку на підприємстві [Електронний ресурс] / Л. О. Денисенко, Н. В. Сусик // Технології та дизайн. - 2013. - № 1 (6).
Source: Технології та дизайн
Abstract: У статті досліджено сутність категорії прибутку, його значення для розвитку підприємства в сучасних умовах ринку. Розглядаються різноманітні підходи до визначення змісту прибутку. Досліджено прибуток як об’єкт управління, на який спрямовано дію механізму управління прибутком підприємства. Виявлено необхідні умови ефективного управління і вдосконалення формування прибутку.
В статье исследована сущность категории прибыли, его значение для развития предприятия в современных условиях рынка. Рассматриваются различные подходы к определению содержания прибыли. Исследованы прибыль как объект управления, на который направлено действие механизма управления прибылью предприятия. Выявлены необходимые условия эффективного управления и совершенствования формирования прибыли.
The article examines the nature category profits, its importance for the development of enterprises in today's market. We consider various approaches to determining the content of profit. Investigated profits as management object, which directed the action mechanism of profits. The necessary conditions of good governance and improve their bottom.
URI: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/1738
Appears in Collections:Електронний науковий журнал «Технології та дизайн»
Наукові публікації (статті)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
td_2013_N1_06.pdf147,45 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.