Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/17613
Название: Спосіб утворення пʼятиниткового покривного ланцюгового стібка
Авторы: Манойленко, О. П.
Горобець, В. А.
Березін, Л. М.
Іванець, Д. В.
Ключевые слова: ланцюговий стібок
ниткові трикутники
голкові нитки
матеріал
покривна нитка
Дата публикации: 10-янв-2020
Издательство: Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України
Библиографическое описание: Пат. 139593 Україна, МПК D05B 93/00 (2019.01), D05B 1/08 (2006.01). Спосіб утворення пʼятиниткового покривного ланцюгового стібка / О. П. Манойленко, В. А. Горобець, Л. М. Березін, Д. В. Іванець ; власник Київський національний університет технологій та дизайну. – № u201907007 ; заявл. 24.06.2019 ; опублік. 10.01.2020, Бюл. № 1. – 6 c.
Краткий осмотр (реферат): Спосіб утворення п'ятиниткового покривного ланцюгового стібка включає формування петель двох голкових ниток, вершини яких формують на різній відстані від поверхні матеріалів, що зшиваються, формування петлі покривної нитки в площині, паралельній до матеріалів, та проведення крізь її вершини та матеріали петель голкових ниток, видовження і деформацію їх з утворенням петель-напуску двох голкових ниток, формування петель двох ниток петельників, введення їх в відповідні петлі-напуск першої та другої голкових ниток, видовження та розширення їх в площині, паралельній площині до матеріалів, з утворенням з петель голкових ниток та ниток петельника двох ниткових трикутників, переміщення матеріалів на довжину стібка, формування нових петель голкових ниток та нової петлі покривної нитки, проведення нових петель голкових ниток крізь вершини нової петлі покривної нитки, проведення обох нових петель голкових ниток крізь матеріал і введення їх в ниткові трикутники, скорочення петель голкових ниток і підтягнення їх вершин до поверхні матеріалів, скорочення петлі покривної нитки та накладання її на матеріали. В місці формування нових протилежних петель голкових ниток утворюють нові ниткові трикутники перехресно назустріч один одному.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/17613
Faculty: Факультет мехатроніки та комп'ютерних технологій
Department: Кафедра прикладної механіки та машин
Располагается в коллекциях:Винахідницька діяльність
Кафедра механічної інженерії (МІ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Patent_139593.pdf516,67 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.