Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/17681
Название: Право на охорону життя і здоров’я особи: цивільно-правовий та кримінально-правовий аспекти
Другие названия: Right to protection of life and health: civil and criminal law aspects
Авторы: Катеринчук, Катерина Володимирівна
Коваленко, Інна Анатоліївна
Дата публикации: 2021
Библиографическое описание: Катеринчук К. В. Право на охорону життя і здоров’я особи: цивільно-правовий та кримінально-правовий аспекти / К. В. Катеринчук, І. А. Коваленко // Wissenschaft für den modernen Menschen: wirtschafts, management, marketing, tourismus, rechts und politikwissenschaften. Monografische Reihe "Europäische Wissenschaft" / Monograph published in the author's edition. – Buch 4, Teil 6. – Karlsruhe, Germany : ScientificWorld-NetAkhatAV in conjunction with Institute "SE&E", 2021. – P. 145-151.
Source: Wissenschaft für den modernen Menschen: wirtschafts, management, marketing, tourismus, rechts und politikwissenschaften. Monografische Reihe "Europäische Wissenschaft"
Science for modern man: economics, management, marketing, tourism, legal and political sciences. Monographic series "European Science"
Краткий осмотр (реферат): Конституція України в статті 3 проголошує людину, її життя і здоров’я, честь і гідність, недоторканність і безпеку найвищою соціальною цінністю. Право на охорону здоров’я є основним природним правом людини, що гарантує задоволення її соціальних потреб, і становить важливий елемент правового статусу людини і громадянина в Україні. Правове регулювання права на охорону здоров’я здійснюється через закріплення комплексу відносин, що впливають на реалізацію даного права. Тільки сукупність прав і свобод як взаємозв’язаних і взаємозалежних елементів правового статусу людини і громадянина України, визначає положення людини у сфері охорони здоров’я. Право на охорону здоров’я реалізується шляхом використання практично усіх основних прав і свобод людини й громадянина України і лише у цьому випадку досягається повноцінне забезпечення даного права.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/17681
Faculty: Навчально-науковий інститут права та сучасних технологій навчання
Department: Кафедра приватного та публічного права
ISBN: 978-3-949059-14-8
ISSN: 2709-2313
Располагается в коллекциях:Наукові публікації (статті)
Кафедра приватного та публічного права (ППП)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
20210517_303.pdf685,7 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.